“Bedankt voor een indrukwekkende herdenking”

Veers Erfgoed kijkt terug op een mooie en unieke herdenking van de Watersnoodramp van 1953. Voorzitter Bert van den Kieboom kan tevreden zijn. “Met heel veel voldoening kijk ik terug op een indrukwekkende herdenking van de Watersnoodramp in 1953. De beelden van vrijdag – vooral die van de strijd van de kinderen tegen het water – staan onuitwisbaar op mijn ‘harde schijf’.”

Veers Erfgoed hoopt dat ook u als bezoeker terugkijkt op een unieke en eigentijdse herdenking. Wij danken u voor uw komst naar de verschillende herdenkingsmomenten. Komende week blikken wij op onze website nog terug via foto’s, reacties en verhalen, zodat u alles op het gemak nog eens kunt herbeleven.1 reactie op ““Bedankt voor een indrukwekkende herdenking”

  1. Ik ben geboren in Rijen 21-02-1948 en ik heb van september 1948 tot juni 1958 met mijn ouders in Raamsdonk-dorp gewoond in Café Stationskoffiehuis, Stationstraat 2. Ik heb de watersnood mee gemaakt op bijna 5 jarige leeftijd.De beelden kan ik me nog goed herinneren.Het water stond bij ons tot in de schuur en de koeien dreven aan de achterzijde van ons huis. Deze beelden komen weer te boven bij het zien van de film.Leuk om deze film gezien te hebben. Succes gewenst met Uw vereniging Veers Erfgoed.
    M.Siemons-Heijne Leike 19 5133ar Riel

Reacties zijn gesloten.