‘Open Huis’ op 2 maart!

Het begin van de maand betekent tijd voor ‘Open Huis’ en ‘Open Deur’ van stichting Veers Erfgoed. Zaterdag 2 maart bent u tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom in ‘t Fruithuisje’. Deze maand ligt voor u uit ons archief materiaal over het postkantoor van Raamsdonksveer klaar.

Zaterdag 2 maart en woensdag 13 maart staan de deuren van ’t Fruithuisje wagenwijd voor u open. Naast de tentoonstelling over de Nederlands-Indië veteranen blikken we met foto’s en documenten terug op de postgeschiedenis van Raamsdonksveer. Tot de jaren ’90 van de vorige eeuw werd het karakteristieke pand aan de Wilhelminalaan gebruikt als postkantoor. Postbodes die daar werkten, waren vaak bekende dorpsfiguren. Op de bovenverdieping van ’t Fruithuisje halen we de oude posttijd weer even terug.

Zoals de vaste bezoeker van het ‘Open Huis’ gewend is, ligt er weer een stapeltje ‘verse’ en ‘Fèrse’ foto’s op u te wachten. Kom dus zaterdag 2 maart tussen 13:00 en 17:00 uur een kijkje in ’t Fruithuisje nemen. Er is voldoende te zien. U bent van harte welkom.

Kunt u 2 maart niet? Geen probleem! U kunt ook op woensdag 13 maart langskomen in ‘t Fruithuisje. Onze gastvrouwen en gastheren heten u die dag vanaf 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom.